Τηλ.::
Κίνα Desiccant ινών κατασκευαστής
Shanghai Hengyuan Macromolecular Materials Co.,Ltd.

Σας απαιτεί είναι ο στόχος μας

Αρχική Σελίδα

Shanghai Hengyuan Macromolecular Materials Co.,Ltd.

Μερικές λέξεις για μας
1 2 3 4 5 6 7

Shanghai Hengyuan Macromolecular Materials Co.,Ltd.

Καθιερωμένη το 2002, Co. υλικών της Σαγκάη Hengyuan η μακρομοριακή, ΕΠΕ (SHMM) συμμετέχει κυρίως στην Ε&Α, την κατασκευή και τις πωλήσεις των πράσινων και πολυσύνθετων προσροφώντας υλικών.

SHMM έχει τρεις κύριους σκοπούς που οδηγούν την παραγωγή μας: για να κάνει το mutifunctional τα απορροφητικά υλικά για κάθε βιομηχανία, για να αναπτύξουν τα μη τοξικά φιλικά προς το περιβάλλον προϊόντα, και στην καινοτομία πρακτικής μέσω της συνεργασίας και την έρευνα. Η avward-κερδίζοντας βιοδιασπάσιμη εγκαταστάσεών μας κάρτα δεικτών υγρασίας ινών desiccant και cobal-ελεύθερη είναι ακριβώς μερικά από τα δημοφιλή προϊόντα που έχουμε αναπτυχθεί σε όλη τη συνεργασία με το πανεπιστήμιο Fudan.

Παρέχουμε από το χαρτοφυλάκιο προϊόντων μας μια ευρεία σειρά των desiccant και desiccant σχετικών προϊόντων όπως το πήκτωμα πυριτίου, Desiccant, ορυκτών Desiccant ινών και της κάρτας κ.λπ. δεικτών υγρασίας που έχουν την ευρεία εφαρμογή από τη βιομηχανική πλευρά όπως τα φαρμακευτικά είδη, τα τρόφιμα, οι βιο-εξαρτήσεις, τα ηλεκτρονικά προϊόντα, η μεταφορά, τα ενδύματα, το κλωστοϋφαντουργικό προϊόν, τα προϊόντα δέρματος, τα έπιπλα κ.λπ. στη καταναλωτική αγορά.

ΔΙΑΣΠΑΣΙΜΟ DESICCANT ΙΝΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ είναι ένα από τα κατοχυρωμένα με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας προϊόντα υψηλής ανάπτυξης από SHMM. Η τεχνική απόδοσή της έχει φθάσει στο επίπεδο εξεχουσών θέσεων στον κόσμο.

Με βάση τη σφαιρική εμπορική στρατηγική, SHMM έχει τους διαύλους διανομής πωλήσεων οργάνωσης στη Βόρεια Αμερική, την Ευρώπη, την Αυστραλία, και τη Νοτιοανατολική Ασία κ.λπ.

«Πράσινη «είναι η υποχρέωση που εμμένουμε μέσα και «η καινοτομία «είναι η ώθηση για να συνεχίσει μας σημειώνει πρόοδο.

 

 

 

Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Βόρεια Αμερική

Δυτική Ευρώπη

Ανατολική Ασία

Ωκεανία

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Εταιρεία Εμπορίας

Μάρκες : Humigic

Αριθμός Υπαλλήλων : 50~200

Ιδρύθηκε Έτος : 2002

Εξαγωγή pc : 80% - 90%

ιστορία της εταιρίας

Καθιερωμένη το 2002, Co. υλικών της Σαγκάη Hengyuan η μακρομοριακή, ΕΠΕ (SHMM) συμμετέχει κυρίως στην Ε&Α, την κατασκευή και τις πωλήσεις των πράσινων και πολυσύνθετων προσροφώντας υλικών.

 

Το 2007, σε συνεργασία με το μουσείο της Σαγκάη, το πανεπιστήμιο Ανατολικών Κινών της επιστήμης και της τεχνολογίας και το πανεπιστήμιο δασονομίας του Ναντζίνγκ, SHMM ανέπτυξε και εφάρμοσε ένα πιλοτικό πρόγραμμα (2006bak20b01-4-2) για το εθνικό βασικό πρόγραμμα υποστήριξης τεχνολογίας που στόχευσε να ελέγξει καλύτερα την υγρασία στα microenvironments μουσείων μέσω της χρήσης του πίνακα ινών SHMM. Το 2010, αυτό το πρόγραμμα επεκτάθηκε για να περιλάβει διάφορα περίπτερα που στεγάζουν τις επιδείξεις κατά τη διάρκεια του κόσμου EXPO το 2010 στη Σαγκάη. Σύμφωνα με το 12ο πενταετές σχέδιο (2011-2015), αυτό το πρόγραμμα είναι επικριμένο να επεκταθεί σε σχεδόν 250 μουσεία σε ολόκληρη την Κίνα.

 

Τον Ιούνιο του 2008, SHMM κατέθεσε μια αίτηση διπλώματος ευρεσιτεχνίας για επαν-κατασκευασμένη του, υλικό ινών υγρασία-ελέγχου. Για αυτήν την εργασία, η επιχείρηση έλαβε τις επιχορηγήσεις Ταμείων καινοτομίας και από τη Σαγκάη και από τις κεντρικές κυβερνήσεις. Το Δεκέμβριο του ίδιου χρόνου, ως τμήμα του εθνικού σχεδίου 863, σε SHMM, μαζί με το τμήμα πολυμερούς επιστήμης πανεπιστημίου Fudan, παρυχθηκε ερευνητική βοήθεια σε ένα πρόγραμμα για να μετασχηματιστεί “η αποροφητικότητα/η ξήρανση” “στο desorbency/η ρύθμιση”.

 

Το 2010, σύμφωνα με την αυξανόμενη πράσινη πολιτική της Ευρώπης, SHMM ανέπτυξε μια κάρτα κοβάλτιο-ελεύθερων, δεικτών υγρασίας. Αυτό το νέο προϊόν έχει δει την τεράστια αύξηση, ιδιαίτερα της συσκευασίας των αγαθών ηλεκτρονικής.

Σαν εμπειρογνώμονα στη desiccant βιομηχανία, SHMM είχε τις ευκαιρίες να συνεργαστεί με τα τεχνικά ιδρύματα στα σε εθνικό επίπεδο προγράμματα.

 

«Hyperdry» είναι η νεώτερη καινοτομία από SHMM. Με το συνδυασμό διάφορων έξοχων απορροφητικών πολυμερών σωμάτων, αυτό το ιδιόκτητο προϊόν διατηρεί την εξαιρετική απορροφητική ικανότητα στα υψηλής θερμοκρασίας, περιβάλλοντα υψηλός-υγρασίας. Μαζί με τις άριστες ιδιότητες waterlock του, «Hyperdry» είναι μια πρώτης τάξεως επιλογή για το φορτίο ωκεάνιου φορτίου.

 

Το 2010, αυτό το πρόγραμμα που επεκτείνεται για να περιλάβει διάφορες επιδείξεις κατοικίας περίπτερων στον κόσμο EXPO του 2010 σε Shanghai.Currently, αυτό το έργο είναι επικριμένο να επεκταθεί σε σχεδόν 250 μουσεία σε ολόκληρη την Κίνα.

υπηρεσία της εταιρίας

Σαν προσαρμοσμένο desiccant προμηθευτή στην Κίνα, SHMM προσφέρει υψηλό - desiccants ποιοτικών ινών, desiccants πηκτωμάτων πυριτίου, desiccants εμπορευματοκιβωτίων, ορυκτά desiccants, ενεργοποιημένο desiccant άνθρακα και περισσότεροι για τη χρήση σε ποικίλους τομείς. Όταν υποβάλλετε τη διαταγή σας on-line, θα επιβεβαιώσουμε όλες τις προδιαγραφές, να αρχίσουν το νέο προϊόν, και έπειτα την έκθεση πίσω σε σας. Εξετάζουμε κάθε προϊόν στην πανεπιστημιακή βάση μας στο πανεπιστήμιο Fudan στο εργαστήριο Hengyuan και επιθεωρούμε τα ακόλουθα χαρακτηριστικά γνωρίσματα:

  1. Ποσοστό απορρόφησης υγρασίας διάφορων desiccant προϊόντων.
  2. Fourmula μετατροπής ΜΟΝΑΔΩΝ των διάφορων desiccant προϊόντων.
  3. WVTR (ποσοστό μετάδοσης υδρατμών) του υλικού συσκευασίας.
  4. Επαλήθευση της ζωής του προϊόντος στο ράφι στη διαφορετική συσκευασία.

 

Ομάδα επιχείρησης

Η τεχνική ομάδα μας δεν σταματά ποτέ. Το 2010, σύμφωνα με την ευρωπαϊκή αυξανόμενη πράσινη πολιτική, SHMM ανέπτυξε μια κοβάλτιο-ελεύθερη κάρτα δεικτών υγρασίας, η οποία έχει δει την τεράστια αύξηση της ηλεκτρονικής συσκευασίας. Hyperdry desiccant συνδυάζει διάφορα απορροφητικά πολυμερή σώματα για τη χρήση στα υψηλής θερμοκρασίας και υψηλά περιβάλλοντα υγρασίας και έχει χρησιμοποιηθεί συχνά στην εξασφάλιση του φορτίου ωκεάνιου φορτίου. Προωθούμαστε πρόσφατα μια γραμμή οικιακά desiccants για τα γενικά counsumers για να μειώσουμε τα αποτελέσματα της φόρμας και mothballs στα καθημερινά εγχώρια στοιχεία. Ο, τιδήποτε βιομηχανία είστε μέσα, SHMM είναι ένα βήμα μπροστά, που δημιουργεί τις απορροφητικές λύσεις για να προστατεύσει τα προϊόντα σας.

 

 

Shanghai Hengyuan Macromolecular Materials Co.,Ltd.
το desiccant@shhyco.com Rm.304B, Νο 1988, Dongfang Rd., Σαγκάη
Τηλ.::86-021-58530704
Κίνα καλής ποιότητας Fiber Desiccant προμηθευτής. Copyright © 2017 - 2019 fiberdesiccant.com. All Rights Reserved.